Monday, February 23, 2009

hari ex-bf sedunia

Well!!~arinih nk dijdkan cite...
Nk story ckit.. arinih byk kejutan tok aku. Tgh sakit2 kaki, sakit badan smua...tetibe aku dpt phn call dr 1st ex-bf aku -Shafiq-... aku pggil die abg coz umo die baye abg aku. Terkezut gile aku. Tapi fine la..no heart feeling, aku xrs aper2 pon even die dok gatal2 hahha trick laki cam aku xtau. Aku just simpan hati nih tok sorg jer. Even kiteorg dah broke up like 5-6years ago, but still, aku n dia msih berkwn. Aku ngn die just tahan 2thn stgh. Aku yg tgglkn die dlu tok Eja coz aku cam rs xbest jer ngn shafiq hahahah leh x aku wat camtuh?? ceh sbnrnyer aku tau shafiq mngatal ngn pompuan lain..Maklum la part time model then time tuh die bru nk msuk akedemi Plane Attendant, konon nk jd steward la. Tggi lampai orgnyer xla hensem mane pon kalo xder makeup artist LOLA die..ceh nyampah lak aku igt kisah lame. Laki!!~ normalla...eish camner aku nk caye laki kalo laki kerap kali mmperbodohkan aku...pastu nyesal kemudian ari. they come and go sukati makbapak dieorg then when they bored they will come and begged on my foot to come back...dude!!~ I'm not a ball..don't treat me like sampah k.
Then aku just borak2 biase jer....die ajak jmpe tp aku mls. Xde mood nk kuar or jumpe laki2 la.

Pastuh Bel dtg lepak bilek tnye psl bnde2 lame. Bukak balik cite lame time aku part1 dlu...klakar kot. Then die tnye pasal Rizal. He use to be my bf for 1week but we more likely stay as a best frend. Ala time tuh cam scandal2 jer, puppy love..Coz Rizal nih treat aku cam kwn2 laki die gak....more comfrtble as a friend rather then a bf. Aku mmg rapat ngn die, family die smua aku dah jmpe. Mak aku pon die dah jmpe hahha tuh pon mak aku dtg coz kete aku rosak time majlis kawen kakak die. Aku pggil die tiang lampu. Kiteorg kwn tapi suke kutok2 msing2. Mulut rizal nih cam pompuan gak hahahha psl tuh die suke gossip n kutok-ing ppl. Aku plak suke join sekaki. Kalu lecture class die dok sblh aku, then aku akan mnambah dose dgn dgr die ngumpat org hahhaah. We r so close till part3, org still igt aku n die bf-gf pdhal kiteorg just kwn jer. Aku slesa ngn die coz die xpenah treat aku cam pompuan. Hahah tiang lampu bergerak...

Pnjang umo die, xsmpai stgh jam die kol aku. Wahaha siyok gile dpt bergossip ngn die...cite cam smpai besok pon xabis. Die mengup-datekan aku info2 bru yg terjadi kat Shah Alam. Pergh!!~ cuak plak aku coz daha ader lecture aim kiteorg yg wat video 18xx hahah Rizal cite kat aku, die dah dpt ank buah..wahhh bestnyer nih yg jeles tgk org smua dah ader ank buah...kakak aku n abg aku xtau nk kawen bile. Woit!! korg kawen la cepat, aku nk gak berlagak ader ank buah comel cam Mak Dik Non die nih hahah....borak2 ngn rizal die perli aku psl Mr.moon aku hahhaha klaka lak bile dgr die sindir2 aku. I do love Rizal but in different way and different condition.. Sape kate laki n pompuan xleh kwn baik?? kami leh jer...malah kami rs sungguh gay bile feeling2 emo nih ader hahaha.
Justify Full
ha...sbnrnyer aku cam terkejut gak la coz aku xbyk ex-bf, (shaye nih loyal kalo berchenta..hekhekhek) So bile mika2 nih menelepon, rs cam aku msih idup dgn memories huuhuh..kdg2 kite kena simpan memories tok mmbina hidup yg baru dgn lebih baik.

so stay tune...

2 comments:

D'Izk said...

ada masa lah nak hancurkan hati ex-bf kali kedua. memang kejam...

Unknown said...

hahahahah biase la name pon suke sakitkan ati ex-bf

Pages

Unordered List